Geplaatst op

Truffel- en snoepactie t.v.v. de club (bestellingen afgesloten)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we van 14 oktober tot en met 9 november een truffel- & snoepactie ten voordele van de club

Help ook mee en vraag jouw papa/mama, oom/tante, neef/nicht, opa/oma, al je buren en al je vrienden en kennissen of ze overheerlijke truffels of een snoepzak willen kopen en word één van onze topverkopers! 

Met elk doosje/zakje dat je verkoopt, help je niet alleen de club, maar kan je ook zelf leuke prijzen winnen als je bij de beste 10 verkopers van de club bent.  

Waarom vragen we jouw hulp?  

Extra centjes zijn voor onze turnclub steeds welkom om blijvend te investeren in het herstellen van materiaal, aankopen van nieuw materiaal, vorming van trainers, enz.  

ONS HEERLIJK AANBOD:

 Doosjes van 500 g met heerlijke melkchocoladetruffels voor € 10  

Snoepzakken (puntzak met gemengd snoep) voor € 7              

De truffels/snoepzakken worden afgeleverd tijdens de training op zaterdag 9 december om 11u en om 13u.

HOE BESTEL JE?  (afgesloten)

Online via onze website:  www.tkodepinte.be/winkel/ 

  • Bovenaan ga je naar het tabblad ‘winkel’  
  • Daar kan je truffeldoosjes en/of snoepzakjes aanklikken. Selecteer daarna het juiste aantal. Leg alles in je winkelmandje, vul de gevraagde gegevens in en betaal online. Je krijgt een bevestigingsmail en dan zorgen wij dat jouw bestellingen afgehaald kunnen worden op de data hierboven vermeld. 
  • In bijlage vind je een ‘hulplijst’ om een overzicht van je bestellingen voor jezelf bij te houden. Opgelet! Dit is geen bestelformulier, dit kan enkel online! 
  • Vergeet zeker niet naam + voornaam van de gymnast/trainer in te vullen, zodat we de bestelling aan de juiste persoon kunnen linken. 
  • Indien mogelijk vragen we je bestellingen zoveel mogelijk te groeperen, dat maakt het iets eenvoudiger voor ons. 
  • Je kan bestellen vanaf  14 oktober tot en met 9 november. Daarna zijn er geen bestellingen of wijzigingen meer mogelijk. 

Wij danken je nu al van harte voor de enthousiaste steun!  


Bestuur en trainers van TK Olympia De Pinte vzw 

TIP: gebruik dit blad om je bestellingen bij te houden.